Αβέβαιο το μέλλον του Project Astoria της Microsoft

Στο συνέδριο Build της Microsoft νωρίτερα αυτό το έτος, η εταιρεία ανακοίνωσε τις «γέφυρες» λογισμικού της για τους developers. Τώρα, το μέλλον μιας εκ των «γεφυρών» είναι αβέβαιο.

Αυτά τα εργαλεία είχαν σκοπό να βοηθήσουν τους developers να μεταφέρουν τις εφαρμογές τους στα Windows 10 και Windows 10 Mobile και χωρίζονταν σε 4 projects, που περιλαμβάνουν τα:

  • Project Westminster – για μεταφορά Web εφαρμογών
  • Project Centennial – για μεταφορά παραδοσιακών Win32 εφαρμογών
  • Project Islandwood – για μεταφορά εφαρμογών iOS
  • Project Astoria – για προσομοίωση εφαρμογών Android

Περισσότερα

Καλωσήρθατε στο νέο μας ιστότοπο!

Η SmartCat σας καλωσορίζει στον ανανεωμένο μας ιστότοπο!

Επιμεληθήκαμε την επανασχεδίαση και ανανέωσή του ώστε να είναι πιο σύγχρονος, πιο λειτουργικός και πιο επικεντρωμένος στο να σας προσφέρει τις πληροφορίες που χρειάζεστε άμεσα και γρήγορα είτε χρησιμοποιείτε το κινητό έιτε τον υπολογιστή σας.

Θα βρείτε επίσης μια λεπτομερή παρουσίαση των Έργων μας όπως και των Πακέτων που προσφέρουμε.

Στην ενότητα Τελευταία Νέα θα μπορείτε να ενημερώνεστε για τα τελευταία έργα και τις προσφορές μας καθώς και για εξελίξεις στο χώρο συναρπαστικό χώρο του διαδικτύου.

Ευχαριστούμε που μας επισκεφθήκατε!

Μείνετε μαζί μας!

SmartCat

Πολύ σοβαρό κενό ασφαλείας του Flash διαρρέει μετά την επίθεση στην Hacking Team

Δύο πολύ σοβαρά κενά ασφαλείας σε προϊόντα της Adobe διέρρευσαν από τα δεδομένα που κλάπηκαν από την εταιρία ασφαλείας Hacking Team.

Το πρώτο που η ίδια η Hacking Team περιγράφει σαν το “ομορφότερο bug του Flash player τα τελευταία 4 χρόνια”, επηρεάζει όλες τις εκδόσεις λειτουργικών (Windows, OS X, Linux) και όλους τους browsers επιτρέποντας την εκτέλεση κώδικα στον υπολογιστή-θύμα μέσω ενός website. Εκτιμάται πως χρησιμοποιήθηκε ευρέως από την εταιρία και τους πελάτες της, για την διείσδυση σε υπολογιστές στόχους.

Η Adobe κυκλοφόρησε patch και συστήνει την άμεση αναβάθμιση του Flash player.

Το δεύτερο κενό ασφαλείας αφορά έναν Adobe font driver, που επηρεάζει όλες τις εκδόσεις Windows (32-64 bit), από τα XP ως τα Windows 8.1, το οποίο δίνει την δυνατότητα στους επιτιθέμενους να αποκτήσουν αυξημένα δικαιώματα στον υπολογιστή-θύμα. Η Microsoft θεωρεί πως δεν υπάρχει σοβαρός κίνδυνος από αυτό, αλλά εργάζεται επάνω στην επίλυση του.

Πηγή : The Verge

Μην χάνετε χρόνο

Επικοινωνήστε μαζί μας!